Pàgines

dilluns, 16 d’abril del 2018

Projecte Pantalles

Per començar m'agradaria comentar de què tracta aquest projecte i a més a més com l'hem realitzat.

Primer de tot aquest projecte tracta en preparar un vídeo de conscienciació, que tractés sobre la tecnologia i les seves conseqüències, tant positives com negatives a l'hora d'utilitzar aquest invent tan recent.

En el nostre cas ens hem organitzat de tal manera que tothom proposava les idees per a fer un vídeo final. La finalitat d'aquest projecte era que poguéssim realitzar aquest mateix vídeo individualment però de manera que, els petits fragments que el formaven estaven realitzats per diferents companys de la classe. Es d'aquesta manera com ho vam fer, i cadascun dels alumnes (més concretament dues o tres persones) s'encarregava d'un tema concret sobre "les Pantalles" i llavors teníem que preparar aquest fragment per, com he dit abans, inserir-ho en el vídeo individual de cada alumne.

En qüestió a la part de realització del vídeo, com he dit anteriorment, ens encarregàvem cada petit grup s'encarregava d'un tema, jo i la meva companya ens ocupàvem de "No permet pensar". Volíem demostrar que les tecnologies poden fer que el nostre cervell "s' enganduleixi", que perdi capacitats i que no pugui pensar clarament per no poder trobar una resposta immediata davant d'un problema. Ara, cal dir que la idea del vídeo que vam realitzar nosaltres no hem va agradar gens i no demostrava la idea base clarament. Dic que altres idees que s'havien plantejat anteriorment em semblaven més optimes però per diferents raons no es van poder realitzar, tot i això també era un tema "complicat" encara que potser la resposta la teníem davant i no la veiem. En conclusió, que no vam saber entendre i fer entendre aquest tema.

En el moment d'editar el vídeo, la meva intenció era fer un vídeo curt i concís, perquè una persona qualsevol no digui que ha sigut molt llarg. El vídeo des del meu punt de vista, si és molt llarg acaba avorrint a la gent i sol ha de tenir 2 o 3 idees clau per a poder deixar que la persona entengui les idees bàsiques sobre el tema i que a partir d'aquell moment ella mateixa pugui pensar i reflexionar sobre el tema.

Parlant sobre la realització del vídeo m'agradaria afegir que els vídeos que parlaven de "tu a tu" eren els que més m' agradaven, ja que era com si de veritat volgués comunicar una cosa. Fer una "història" com per exemple la de "Aïllament" i la de "No permet pensar" o es feia molt bé i es plantejava el tema correctament o era una cosa molt difícil de fer entendre de cara al públic, personalment aquesta manera de fer el vídeo no m'agradava.

Una vegada aclarides les coses insereixo el vídeo per a poder "reflexionar" sobre el tema:


Video:

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada