Pàgines

diumenge, 22 d’abril del 2018

Les pantalles i el seu punt de vista

Les pantalles i el seu punt de vista


Avants de començar a treballar en grup, ens vam reunir on vam decidir en fer un vídeo de les pantalles, explicant els avantatges que tenen, encara que tinguin més de dolentes. 
Com a nosaltres ens tocava de fer un dels conceptes de les pantalles, no permet pensar, vam ser els directors però a l'hora també d'actors i ens vam organitzar de la següent manera:
-La majoria dels companys de classe tenien que estar atents a la pissarra mentre explicava el mestre. Un cop explica els exercicis el professor, es dona en compte que un dels seus alumnes està distret al mòbil i li crida l'atenció.
- El crida i el fa sortir a la pissarra per a que expliqui l'exercici que estava explicant el professor. El noi fa cara de no saber el que es feia perquè no estava atent. Per estar amb el mòbil, el mestre l'adverteix que sigui l'ultima vegada que el vegi amb això , ja que per una altre dia, l'agafaria.-
El noi es va al seu lloc a seure. 
- Després d'una estona, el mestre es torna a girar, i es dona en compte que tots els alumnes estan despitats, i els castiga.

D'una banda, per a mi, el treball en grup ha segut tot un èxit, i m'agradaria que siguéssim fent encara més grups. No he trobat molta dificultat en realitzar la meva feina gràcies també a l'ajuda que em van donar ells. D'una altra banda, el vídeo va ser original de tota la classe, però també ho podrien millorar-ho a l'hora de fer-ho, ja que no vam realitzar perquè teniem el temps just.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada