Pàgines

dimarts, 23 de gener del 2018

Les dones en la tecnologia

Som un grup de 4t de la ESO que hem triat que hem fet un projecte sobre les dones en el camp de la tecnologia.

Lluisa F. Cabeza: El meu treball es la meva vida.
Magda Valls: Estudien mes nois que noies al camp de la tecnologia.

Wisibilízalas

En primer lloc, jo durant aquest projecte m'he sentit còmode perquè hem treballat tots en grup, encara que hem tingut alguna dificultat, però entre tots ens hem sortit i ho hem aconseguit arreglar i poder continuar.

En segon lloc, en aquest projecte he aprés molt, sobretot a fer servir el canva per crear els nostres símbols del project, també he fet servir molt el Sites.

En tercer lloc, els avantatges de fer el treball en grup han sigut que podies repartir més la feina així no t'hauries d'encarregar de molta. Una altre avantatge és que cadascú dominava més una eina de Google que un altre així ell treballa més en allò i l'altre en una altra cosa. I un inconvenient és que alguns companys tenien coses que fer i tardaven a fer una cosa que era important i ens relentia una mica, però com ja he dit al final ens hem sortit bé.

En quart lloc, no he trobat moltes dificultats durant el treball, potser el que més dificultat ens ha portat ha sigut contactar amb les dones perquè algunes no contestaven, o contestaven al cap d'un temps i ens relentia una mica.

En cinquè lloc, els aspectes positius són que hem aconseguit el que ens hem proposat i hem acabat el projecte a tens i que hem après a treballar en grup tots junts.

I per últim, jo d'aquest treball potser canviaria un mica el temps, podria ser una mica més ampli, i també podrien donar certs noms de dones i que es tinguessin que buscar sol aquelles.

En definitiva ha estat un bon projecte per aprendre a fer servir eines de Google.

 










            

1 comentari: