Pàgines

dimecres, 29 de novembre del 2017

KIWI TO GO

El Kiwi To Go és un aparell que s'utilitza per transportar kiwis amb seguretat i tallar-los sense portar un ganivet. També, inclueix una cullera i així, permet menjar-te un kiwi amb més facilitat i rapidesa.

PARTS: 
  • Carmanyola. 
  • Cullera.
  • Cemicercle de tall.
FUNCIONAMENT:

Primer de tot posem el kiwi a un dels dos apartats de l'objecte. Seguidament, col·loques el cemicercle als dos forats situats als dos costats de la carmanyola. Després, introduixes la cullera a l'interior. Quan vols menjar-te el kiwi obres la carmanyola i poses el kiwi a l'altre apartat per tallar-lo i quan finalment tanques amb una mica de pressió la carmanyola, el kiwi es talla i ja esta llest per menjarte'l amb la cullera.

És un objecte ideal per a persones estressades perquè sols han de col·locar el kiwi i anar a treballar o a l'escola. 
Imatge relacionada

VÍDEO:

2 comentaris:

  1. Hola grup! Heu fet molt bona feina! Només us ha faltat parlar de la pàgina web d'aquest producte. En el vostre cas és un exemple de pàgina no visual, de cerca complicada. Per tant,serviria com a exemple del que no heu de fer en el projecte que començarem en un futur proper (9).

    ResponElimina
  2. Per cert, a l'hora d'incrustar un vídeo heu de posar el link d'aquest a "insereix un vídeo" i pegar la seva URL en el cercador. Una vegada el trobi clickeu a sobre i s'afegirà a l'entrada.

    ResponElimina