Pàgines

dilluns, 27 de novembre del 2017

Imactem

A la meva casa reutilitzem la major part del que utilitzem, tembé reutilitzem el que podem com papers que sols estan escrits per una cara o bosses.

Reciclar és molt important ja que els residus que generem tarden molt en degradar-se sobre tot els plàstics i vidres, per això crec que també és important reutilitzar les coses al màxim així evites comprar-ne un altre cop i que se'n produeixin més.

Hi ha un tipus de plàstic, com el dels taps, que és de bona qualitat, poc tòxic i fàcil de manipular i algunes empreses el compren per a reutilitzar-lo, per aixó hi ha tendes que, per una bona causa, en recullen.

També, hi ha entitats com Ecovidrio i Ecoembes que el que fan es encarregar-se dels residus d'un tipus de vidres i plàstics menys degradables que els dels envasos.

El Rodrigo Garcia ha creat una proposta que és una bossa on hi poses aigua, aquesta bossa es posaria al lloc de les ampolles d'aigua. Crec que és una bona idea ja que així és produiria menys plàstic però crec que si has de portar moltes bosses per a un viatje llarg pot ser poc pràctic.

1 comentari:

  1. Hola Alba! No sé per quin motiu no et vaig escriure feedback. Merci per fer-me memòria! Ara mateix modifico la teva nota del primer trimestre. En aquesta entrada tens un 6.

    ResponElimina