Pàgines

dijous, 30 de novembre del 2017

Capsa 1: Cafetera Italiana

Primer de tot la profe ens va fer elegir quina caixa voliem agafar i el meu equip va triar la caixa 1.

Dintre de la caixa vam trobar una cafetera Italiana. Seguidament, vam contestar les preguntes següents:

- Què es? 
- Per a que serveix? 
- Té un impacte sobre el medi ambient? 
- Com funciona? 
- Quantes peces té?

I les respostes són les següents:

És una cafetera italiana que serveix per a fer cafè. No contamina, simplement té un impacte ambiental quan l'estan fabricant. Aquest fet, ens fa pensar que la cafetera elèctrica contamina molt més i a diversos països esta prohibides  les capsules de cafè. Si voleu saber-ne més sobre aquest fet condeu llegir el següent article: La amenaza para el medio ambiente de las cápsulas de café

Per una altra banda, la cafetera Italiana està formada per dos peces. En la part inferior es posa l'aigua i la part superior serà la que recollirà el cafè ja fet. A més a més, en la zona central es situa un embut  per col·locar el cafè molt.

partes-cafeteraResultat d'imatges de la cafetera italiana contamina?

1 comentari:

  1. Grup... la vostra entrada és molt interessant. M'ha agradat molt hagueu citat que hi ha països en els quals les capsules de cafè estan prohibides perquè contaminen. No obstant, aquesta informació queda incompleta si no l'acompanyeu d'un article que mostri el que dieu. Així, us ho he afegit jo per a que mireu com és fa correctament.
    Per una altra banda, també falta el mecanisme de funcionament i és una llàstima perquè vam estar parlant-ho a classe (7).

    ResponElimina