Pàgines

dimecres, 22 de novembre del 2017

Cafetera Italiana

La cafetera és un estri de cuina, normalment metàl·lic, que s'utilitza per fer el cafè instantàniament calent.

Hi ha molts tipus de cafeteres, en aquest cas parlarem de la Cafetera Italiana;
  • Esta composada per dos 2 cossos.
  • La part inferior és on es troba el dipòsit d'aigua que té una vàlvula de seguretat al costat i un filtre de forma d'embut amb el cafè.
  • La part superior: te un bec per a treure la beguda a l'exterior.

FUNCIONAMENT:

El seu mecanisme és senzill. Poses el cafè en el filtre amb forma d'embut i ho col·loques a la part inferior on està l'aigua. Després enrosques les dues parts hi ho fiques al foc. Gràcies a l'evaporació que fa l'aigua el cafè va pujant cap a d'alt i fa que ens deixi la beguda directament per servir.


Aquest objecte és millor que les cafeteres de càpsules ja que és més resistent i genera menys residus. A més a més, t'estalvies diners ja que no necessites ningun tipus de càpsules.


1 comentari: